top of page

Gedichten, recensies, tips en meer...

Circa zes jaar geleden begon ik een blog met daarop allerlei schrijfsels. Een drietal jaar later bloedde deze blog dood. Of het nu een gebrek aan motivatie, inspiratie of ordening was; ik heb sinds kort terug de drang om mijn literaire creaties, culturele gedachten en aanbevelingen weer eens te ordenen in een toegankelijke en geordende blog.


Allereerst zal ik deze blog gebruiken om mijn gedichten terug publiek te maken, vanwege de aanhoudende vragen van kennissen en familie om enkelen te publiceren. Vanwege de voertaal van de gedichten (Nederlands), heb ik besloten mijn blog integraal in het Nederlands te organiseren. Commercieel waarschijnlijk een barslechte keuze, maar ik ben kunstenaar, remember ;) .


Ten tweede zal deze blog een compilatie zijn van mijn belangrijkste luister-, lees- en kijktips. Volledig subjectief, en ik nodig iedereen uit om mee te discussiëren in de reacties over mijn bevindingen. Buiten mijn klassieke voorkeur zal ik proberen om ook degelijke "moderne" muziek te behandelen. Ik zal ook een quotatie hanteren (op tien). Deze is volledig subjectief, en zal nooit een degelijke representatie zijn van het besproken werk!


Tenslotte zal deze blog ook platform bieden aan mijn reflecties, onderzoeken en gedachten omtrent kunst, kunstenaars en de wereld daarrond. Ik wens ieder veel leesplezier, en moedig jullie allen aan deel te nemen aan het gesprek door te reageren! Hoe meer zielen...


#Maart #Algemeen

8 weergaven0 opmerkingen
bottom of page